Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

15 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΑ


15 Μοναδικές Φιλίες μεταξύ ζώων που θα σε κάνουν να νιώσεις υπέροχα
15 Μοναδικές Φιλίες μεταξύ ζώων που θα σε κάνουν να νιώσεις υπέροχα15 Μοναδικές Φιλίες μεταξύ ζώων που θα σε κάνουν να νιώσεις υπέροχα15 Μοναδικές Φιλίες μεταξύ ζώων που θα σε κάνουν να νιώσεις υπέροχα
Δεν έχει καμία σημασία αν τα ζώα είναι όμορφα, επικίνδυνα ή περίεργα. Το σίγουρό είναι πως όλα τους είναι καλύτερα από τους ανθρώπους. Δεν κρατούν κακία, δεν κρίνουν ούτε σε απαξιώνουν.
Το μόνο που κάνουν είναι να συμπεριφέρονται φυσικά και μερικές φορές όταν το κάνουν είναι τα πιο αξιολάτρευτα πλάσματα στον πλανήτη. Όπως για παράδειγμα τα 15 ζωάκια που ακολουθούν...1. Η Τίνι είναι σκύλος και ο Σνίφερ αλεπού.Αυτοί οι δύο συναντήθηκαν στο δάσος της Νορβηγίας.Και το ΄σκασαν αμέσως.Κι από τότε έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι.2. Η Τορκ είναι σκύλος και ο Σρεκ κουκουβάγιαΗ Τορκ υιοθέτησε την κουκουβάγια όταν ήταν μόλις 6 μηνών η ίδια κι έγινε μια υπέροχη μητέρα!3. Ο Μπάμπλς είναι ελέφαντας και η Μπέλλα ένα μαύρο λαμπραντόρ.Αν και η Μπέλλα είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι του Μπάμπλς σε μέγεθος, είναι οι καλύτεροι φίλοι.Τους αρέσει να παίζουν και να κολυμπάνε μαζί.4. Ο Φρεντ το Λαμπραντόρ και ο Ντέννις το παπί.Η μαμά του παπιού σκοτώθηκε από μια αλεπού, αλλά ο Φρέντ έγινε ο ανάδοχος πατέρας.5. Η κοτούλα η Μαμπέλ και τα κουταβάκια της.Η Μαμπέλ ήρθε στην οικογένεια μετά από τραυματισμό που υπέστη. Όταν μπήκε στο σπίτι, άρχισε να φροντίζει τα κουταβάκια της οικογένειας.6. Ο Μίλο ο σκύλος και ο Μπόνντιγκερ το λιοντάρι.Ο σκύλος πήρε το λιοντάρι υπό την προστασία του, γιατί είχε μια ασθένεια των οστών.Το λιοντάρι είναι ακόμα ο καλύτερος φίλος του Μίλο και των φίλων του.7. Αυτή η άστεγη γάτα και η αλεπούΕντοπίστηκαν να παίζουν μαζί σε μια λίμνη στην Τουρκία.Η άγρια φιλία τους είναι όντως αξιολάτρευτη.8. Η Μάννι το αγριογουρουνάκι και η Κάντυ το σκυλάκι.Το αγριογουρουνάκι βρέθηκε να πεινάει σε ένα χωράφι.Μια οικογένεια το έσωσε και το σκυλάκι τους τον έκανε αμέσως φίλο του!9. Το άγριο ελάφι και ο λαγόςΑπίστευτο παιχνίδι!Δεν περιγράφεται!10. Η Μπέα η καμηλοπάρδαλη και η Βίλμα η στρουθοκάμηλος.Συναντήθηκαν σε ένα ζωολογικό κήπο.Ο χώρος ήταν εντελώς ανοιχτός κι αυτές αποφάσισαν να κάνουν παρέα μεταξύ τους.11. Ο Σερε Καν, ο Μπαλού και ο ΛίοΑυτά τα τρία ζωάκια διασώθηκαν όλα μαζί.Μετά τη διάσωσή τους, είναι τρεις χαρούμενοι και αγαπημένοι φίλοι.12. Η Κάσι η τσίτα και η Μτάνι το λαμπραντόρ.Αυτά τα δυο μεγάλωσαν μαζί σε έναν ζωολογικό κήπο.Ακόμα και ως ενήλικες, τώρα πια είναι φίλοι.13. Η Σούρια ο ουρακοτάγκος και ο και ο Ρόσκο ο σκύλοςΖουν μαζί σε ένα καταφύγιο στις ΗΠΑ.ΜΙα μέρα ο Ρόσκο ακολούθησε τον ουρακοτάγκο και από τότε δεν τον άφησε ποτέ.14. Η Κέητ ο σκύλος και η Πίπιν το ελάφι.Η Κέητ υιοθέτησε την Πίπιν το ελαφάκι. Τελικά, το ελάφι γύρισε πίσω στο δάσος, αλλά καμιά φορά ακόμα επισκέπτεται την οικογένεια.15. Η Αντζάνα ο χιμπατζής και τα τιγράκια.Τα τιγράκια διασώθηκαν από έναν ανεμοστρόβιλο.Ευτυχώς, η Αντζάνα και ο φροτιστής της τα φρόντισαν με χαρά.Ειδικά η Αντζάνα.


πηγή: Bored Panda&http://gossiptime.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου