Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ!


Αυτός είναι ο Ορφέας μας. Αδεσποτάκι που περιπλανώμενος και ψάχνοντας παρέα βρέθηκε στον δρόμο μας,στην σκυλοπαρέα μας,την παρέα του Επταπυργίου Θεσσαλονίκης.
Μας κέρδισε αμέσως,καθώς είναι ένα σκυλί που θέλει ιδιαίτερα την παρέα,παιχνίδια με τα άλλα σκυλάκια,χάδια,και κλαψουρίζει αν δεν του δίνουμε σημασία.Θέλει κι αυτός την δική του οικογένεια,καθώς ξέρει τα σπίτια όλων μας κι όταν είναι η ώρα να φύγουμε μας συνοδεύει τον καθένα σπίτι του,ελπίζοντας κάποιος να τον πάρει.
Ο Ορφέας μας ένωσε και μας έκανε όλη την παρέα του Επταπυργίου να δραστηριοποιηθούμε,πέρα από τον να τον ταΐζουμε,αλλά και να συνεισφέρουμε ομαδικά στην κτηνιατρική του φροντίδα.Και πιστεύω ότι είναι ένα καλό παράδειγμα του τί μπορεί να κάνει μια παρέα ανθρώπων που αγαπάει τα ζώα.Πέρα από τις βόλτες με τα σκυλιά μας,να μην μένουμε απαθείς,αλλά να κάνουμε κάτι ώστε να βοηθήσουμε ένα αδεσποτάκι.
Ο Ορφέας εμβολιάστηκε,στειρώθηκε,έβαλε αμπούλα,αντιβίωση για μια πληγή που είχε από καβγά με άλλο σκυλάκι πριν να στειρωθεί.
Φιλοξενείται από την Ευαγγελία Ορφανίδου(η οποία τον πήγε στον κτηνίατρο),πολύ προσωρινά, μέχρι να αναρρώσει από την στείρωση.
Οπότε τώρα ψάχνουμε έναν άνθρωπο να τον υιοθετήσει και να του προσφέρει την αγάπη που του αξίζει τόσο πολύ,ή έστω να τον φιλοξενήσει προσωρινά μέχρι να βρεθεί μόνιμη υιοθεσία.Εντός Θεσσαλονίκης.
Ο Ορφέας είναι μεσαίου μεγέθους,ενάμιση χρονών περίπου και τα πάει καλά με ανθρώπους και με σκυλάκια.
Τηλ.επικοινωνίας 6977669523.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου