Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014

Τι κάνει νιάου νιάου... στο Λευκό Πύργο; Πάνω από 300 γάτες στο 1ο World Cat Show

Περισσότερες από 300 καθαρόαιμες γάτες από 16 χώρες του κόσμου δίνουν ραντεβού μαζί σας το σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.
Αυτό το σαββατοκύριακο (10 & 11/05) όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη... Θεσσαλονίκη για το πρώτο παγκόσμιο cat show που ανοίγει τις πόρτες του και περιμένει το γατόφιλο κοινό στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Θ. στο Kτίριο 2 το οποίο θα γεμίσει από... νιαουρίσματα!

Το World Cat Show 2014 αποτελεί έναν διεθνή θεσμό που τιμά τις γάτες, προάγει την υπεύθυνη ιδιοκτησία κατοικίδιων, την ηθική εκτροφή και παράλληλα ενημερώνει και ψυχαγωγεί όλη την οικογένεια.

Έτσι, τα πανέμορφα αυτά αιλουροειδή θα έχουν την τιμητική τους και αναμένεται να... ξετρελάνουν τους επισκέπτες οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά σπάνιες φυλές όπως τις: Σφυνξ, Γάτες Βεγγάλης, Ταϊλάνδης, Ragdoll, Ιερή γάτα Βιρμανίας, Περσικές, Exotic, Βρετανική κοντότριχη, Σιβηρίας, Main Coon, Εθνική φυλή της Κύπρου, Γίγαντες της Αφροδίτης, Karilian, Devon Rex και άλλες, ενώ όσοι έχουν στο σπίτι τους γάτα στειρωμένη θα μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό κατοικίδιας γάτας και να διεκδικήσουν έναν τίτλο.

Επιπλέον, στο χώρο της Έκθεσης θα υπάρχουν φιλοζωικά σωματεία τα οποία θα ενημερώνουν το κοινό για θέματα που αφορούν την φιλοζωία, ενώ στη γιορτή της υιοθεσίας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10/05, θα μεριμνήσουν ώστε για πολλές -πρώην αδέσποτες- γάτες να βρεθεί ένα σπίτι στο οποίο θα τις φροντίζουν και θα τις αγαπούν.

Αξίζει να σημειώσουμε πως κατά τη διάρκεια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν αρκετές και ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις όπως η έκθεση ζωγραφικής παιδιών, το θεματικό face painting κ.α.

Οι ώρες λειτουργίας της μεγάλης αυτής έκθεσης γάτας, θα είναι από τις 10.00 έως τις 19.30 και τις δυο ημέρες, ενώ η είσοδος για το κοινό ανέρχεται στα 3 ευρώ (η είσοδος θα είναι ελεύθερη για παιδιά έως 12 ετών).
πηγή:entertainment.in.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου