Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

Τα κατοικίδια επηρεάζουν την μουσική ;

Η ζωή των rock stars και το ζωικό βασίλειο δεν είναι δύο έννοιες που πάνε ακριβώς χέρι χέρι. Τα παρακάτω όμως, κατοικίδια έκλεψαν την παράσταση από τους διάσημους κατόχους τους.

1.Delilah- Queen

O Freddie Mercury είχε ψύχωση με τις γάτες του και στο album των Queen «Innuendo» υπάρχει ένα τραγούδι, στο οποίο εκφράζει τη λατρεία του για την πιο αγαπημένη του φίλη με τίτλο το όνομά της.

2.Martha – The Beatles

Στο γνωστό και ως «White Album» των Σκαθαριών, το κομμάτι «Martha My Dear», αναφέρεται σε ένα βρετανικό τσοπανόσκυλο, που ήταν το πρώτο κατοικίδιο του Paul McCartney.

3.Pandora- Slash

Ο κιθαρίστας των Guns N’ Roses τρέφει τεράστια αγάπη για τα ερπετά και ειδικά για τα φίδια. Ο βόας  Pandora ήταν δώρο από την κόρη του Larry Flynt (εκδότη του Hustler),  Lisa.  Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης δεν έγραψε κάποιο κομμάτι για το λατρεμένο του κατοικίδιο, αλλά το έβαλε να πρωταγωνιστήσει μαζί του στο videoclip  των Guns N’ Roses, «Patience»…

4.Ralph-Norah Jones

To κομμάτι «The Man of The Hour» του album «The Fall», δεν αναφέρεται σε κάποιον μυστηριώδη άντρα, αλλά στο σκυλάκι της Norah Jones, με το οποίο δηλώνει ερωτευμένη.

5.Jeep- Eric Clapton

Ο σκύλος Jeep που εμφανίζεται στο εξώφυλλο του album «There’s One In Every Crowd», ήταν ο πρώτος σκύλος του Clapton, από τότε που ο διάσημος μουσικός ήταν παιδί.  Ο Jeep έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης και για το τραγούδι «I Remember Jeep» του George Harrison.

Πηγή : clickatlife.gr
http://vetofm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου