Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

Ο αθλητικός σύλλογος ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ τη 12 Ιούνη θα είναι παρών στην εκδήλωση της γειτονιάς του, στο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ

Καλωσορίζουμε τους αθλητές που θα συμμετάσχουν τη 12η του Ιούνη στην διοργάνωση "δρόμοι μνημείων 2ο Yedi Kule conquest 2016. Τον δρόμο άνοιξε ο παγκόσμιος πρωταθλητής κωπηλασίας Γιάννης Κουρκουρίκης.

Ανάμεσα τους κι  ένας αθλητικός σύλλογος με περγαμηνές που βρίσκεται δίπλα μας  από το 2001, στη Πλατεία των Αγίων Αναργύρων στο Επταπύργιο(Γεντί Κουλέ). Πρόκειται για το σωματείο ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ  που αγωνίζεται όλα αυτά τα χρόνια να διδάξει στους αθλητές του το αθλητικό ιδεώδες .

Μέχρι σήμερα έχει καταφέρει πολλά, θα έλεγα ότι βρίσκονται μέσα στους στόχους τους με πολλές πανελλήνιες και διεθνείς νίκες. Ο δάσκαλος τους Τάσος Ορφανίδης διδάσκει τεχνική αλλά πάνω απ' όλα ήθος και συμπεριφορά.

Τη 12 η Ιούνη θα είναι υποστηρικτής της εκδήλωσης και θα συμμετάσχει με πολυμελή ομάδα στην διοργάνωση.

Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς και αθλητές, κάθε σωματείου, να κατακτήσουν πρώτα απ' όλα την συμμετοχή τους σ' ένα αγώνα που εκφράζει πολιτισμό . 

Κάθε ένας αθλητής- δρομέας ξεχωριστά, θα είναι αγγελιαφόρος του μηνύματος μας για το άνοιγμα των μνημείων σε όλη την Ελλάδα, που οι ιστορικές τους μνήμες ξεπερνούν τα σύνορα αυτής της χώρας.

Κάθε αθλητής που  συμμετέχει αναδεικνύει το σθένος, τη δύναμη, την τιμή και προπάντων το ευ αγωνίζεσθαι .


Τάσος Ορφανίδης   
 


το σποτάκι της εκδήλωσης τη 12 Ιούνη στο Γεντί Κουλέ


Μάθετε για

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου