Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016

Αποκαλύπτουμε την εκδήλωση και καλούμε για εθελοντική εργασία την Τετάρτη 18 Μαίου μετά τις 4 το απόγευμα


Όταν οι γειτονιές ζωντανεύουν οι κάτοικοι παίρνουν κάτι από αυτό. Η γειτονιά μας είναι  ξεχωριστή,  με μνημεία ιστορικής αξίας. Οι κάτοικοι το γνωρίζουμε, οι επισκέπτες ενημερώνονται, δεν μένει παρά να υποστηρίξουμε δράσεις που συνδέονται με αυτά.
.

Γιατί αυτό ;

O ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ - Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με την υποστήριξη της Εφορίας Αρχαιοτήτων πόλης Θεσσαλονίκης  και  του Δήμου Θεσσαλονίκης, διοργανώνει στις 12 Ιουνίου  το 2ο Yedi Kule Conquest 2016.

Τι σημαίνει  ;

Είναι αγώνας δρόμου με σταθμούς μνημεία της πάνω πόλης

Ποια είναι αυτά ;

8 μνημεία  :
Επταπύργιο, Μονή Βλατάδων, Όσιος Δαβίδ, Βυζαντινά Λουτρά, Άγιος Νικόλαος των Ορφανών, Ισλαχανέ, Κήποι του Πασά, Πύργος της Αλύσεως (Τριγωνίου), Επταπύργιο.

Σημαντικό αλλά είναι μόνο αυτό;

Η μέρα γεμίζει με παράλληλες δράσεις για παιδιά και εκδηλώσεις πολιτιστικού περιεχομένου (κρυμμένος θησαυρός, χορός, θέατρο μουσική.

Για να γίνουν όλα αυτά γίνεται κάλεσμα στην παρέα  κοπής χόρτων και καθαριότητα του χώρου, την Τετάρτη 18 Μαΐου, μετά τις 4 το απόγευμα, μέχρι να νυχτώσει. 

Όσοι φίλοι μπορείτε να βοηθήσετε στη κοινή προσπάθεια, συνδράμετε στην ανάδειξη της περιοχής μας ως επικουρικά συμμετέχοντες στην διοργάνωση αυτή.

Τάσος Ορφανίδης

περισσότερα για την εκδήλωση 

Προκήρυξη - 2o Yedi Kule Conquest 2016


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου