Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

ΔΡΟΜΟΙ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ (φάσεις προετοιμασίας με φωτογραφίες &video που δεν προβάλαμε)
Μερικές απο τις φάσεις προετοιμασίας σε video που δεν προβάλαμε 

Με διάθεση, κουράγιο ,ανεξάντλητα αποθέματα δύναμης και υπομονής, πλησιάζουμε να κερδίσουμε το στοίχημα προετοιμασίας της εκδήλωσης.
Εθελοντές, με απροσδόκητη θέληση  να προχωρήσουμε στην υλοποίηση της ιδέας , δεν πτοηθήκαμε απο την κούραση ούτε απο τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Δύναμη μας το χαμόγελο, τα αστεία πειράγματα, οι εικόνες, η όμορφη διαδρομή του αγώνα μέσα απο τον παραδοσιακό οικισμό της Πάνω Πόλης, δίπλα στα Βυζαντινά τείχη και τα μνημεία σταθμούς.


Μήπως η λήψη των video ήταν λίγο σε ομορφιά και συγκίνηση! Με την ανεξάντλητη υπομονή του Γιάννη Κουρκουρίκη, που είχε το κουράγιο να προτείνει ,να περιμένει και ν’ αφουγκράζεται την αγωνία μας!

Το κόψε ράψε στο κείμενο για να πλησιάσουμε τον απαιτούμενο χρόνο να μη ξεπερνά το 1’, το μοντάζ στην ίδια λογική, με τη βοήθεια του Νίκου Κύρκου, τις ανεπανάληπτες φορές εκφώνησης του κειμένου από τον υποφαινόμενο ,άλλοτε να βγαίνει ψηλά, άλλοτε χαμηλά, η λάθος. Πρώτη φορά κι όμως συγκινητικό το αποτέλεσμα.  Είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα το χαρούμε όλοι μαζί !

Δρόμοι μνημείων 2ο Yedi Kule conquest 2016 , 12 Ιούνη 


Τάσος Ορφανίδης 


Το τελικό αποτέλεσμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου