Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016

ο αγώνας προετοιμασίας συνεχίζεται (εκδήλωση 12 Ιούνη στο Γεντί Κουλέ, "δρόμοι μνημείων" 2ο Yedi Kule conquest 2016)(Φωτογραφίες & video )"Από τα μικρά πράγματα αναδεικνύονται τα σπουδαία!"Οι εθελοντές έχουν ξεπεράσει τον φανταστικό αριθμό των 100, οι υποστηρικτές βρίσκονται δίπλα μας , το δικό μας κουράγιο κρατά καλά  προσμένοντας  τη δική σας παρουσία στις 12 του Ιούνη στο Γεντί Κουλέ .Οι εκδηλώσεις αρχίζουν από τις 5 το απόγευμα μπροστά στο Γεντί Κουλέ. 

Μη ανησυχείτε έχουμε φροντίσει για όλα. Η τροχαία με την ενεργό συμμετοχή των εθελοντών θα ρυθμίσει την κυκλοφορία και την ομαλή εξέλιξη του αγώνα. 

Με ιδιαίτερη συγκίνηση σας ενημερώνουμε ότι, στη Μονή Βλατάδων θ'ανοιχτούν οι μεγάλες ξύλινες πόρτες μετά από ειδική άδεια του Πατριαρχείου, για να περάσουν οι δρομείς μέσα από την μονή και να φθάσουν στον Όσιο Δαυίδ ακριβώς από κάτω. 

Η ανταπόκριση συνεχίζεται. 

Η μέρα από χθες βρήκε υποστηρικτές στο κάλεσμα για το μάζεμα των πλαστικών . Ο δήμος έφερε τους κάδους απορριμμάτων - ανακύκλωσης. Η εταιρία ALBA WC μετέφερε τις χημικές τουαλέτες, συνεπής στη δωρεά προσφορά της.Η εξέδρα  θα στηθεί μέσα στη μέρα με τις εγκαταστάσεις των ηχείων και φώτων, για να υποδεχθεί  την θεατρική παράσταση της ομάδας G και το μουσικό πρόγραμμα  των performers quartet 

Τα συνεργεία βρίσκονται σταδιακά σε οργασμό. 

Ο φιλόξενος χώρος του Γεντί Κουλέ να βοηθά σε όλα με τις αρμόδιες υπηρεσίες και  τον Ανδρέα αρωγό στην προσπάθεια.  Την Δήμητρα Γρηγοριάδου εκπρόσωπο του ΚΑΜΕ να βρίσκεται παντού και τα μέλη της "παρέας του Γεντί Κουλέ" καθημερινοί πολίτες , με μία σακούλα στο χέρι να μαζεύουν τα πλαστικά παράλληλα με την βόλτα του αγαπημένου φίλου τους. Είναι ένα πετυχημένο σύνολο. Ευχαριστούμε !

"Από τα μικρά πράγματα αναδεικνύονται τα σπουδαία!"


Τάσος Ορφανίδης  Φωτογραφίες και 3 video Δήμητρα Γρηγοριάδου 


Τα βίντεο της Δήμητρας καταγράφουν την αδιαφορία και τον όγκο των σκουπιδιών που μαζεύτηκαν μέσα σε μία εβδομάδα που κόψαμε τα χόρτα και καθαρίσαμε τον χώρο. Είναι λυπηρή διαπίστωση ευτυχώς που δεν αφορά το σύνολο.
Μέρα Σάββατο το μνημείο είναι κλειστό. 
Η παρέα μας του Γεντί Κουλέ και το ΚΑΜΕ,  θα προσπαθούμε να ευαισθητοποιούμε τους φίλους μας και τους επισκέπτες, για να διατηρούν τον χώρο καθαρό όπως τον παραδίδουμε. 
Με ανοιχτά μνημεία ,η  σύμπραξη της εφορείας αρχαιοτήτων της πόλης  και των όμορων δήμων Θεσσαλονίκης και Συκεών-Νεάπολης, φαντάζει εύκολη, προκειμένου να φιλοξενηθούν εκδηλώσεις .

σχετικό θέμα 
 το σποτάκι για την εκδήλωση μας  performers quartet


Μάθετε για


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου