Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

τη 12 Ιούνη στο "δρόμο των μνημείων" στο Γεντί Κουλέ,μη ξεχάσετε την φωτογραφική σας μηχανή


Όσοι φίλοι μας τιμήσετε με την παρουσία σας, στην εκδήλωση μας τη 12 Ιούνη 2016 στο Γεντί Κουλέ για τους δρόμους μνημείων , θα παρακαλούσαμε να κουβαλήσετε την φωτογραφική σας μηχανή. Για τον λόγο ότι η διαδρομή των μνημείων είναι χάρμα οφθαλμών, θέλουμε ν’ αποτυπώσουμε με τον καλύτερο τρόπο και με περισσότερο υλικό το πέρασμα των δρομέων από τα μνημεία. Παράλληλα οι εκδηλώσεις μας θα σας δώσουν εικόνες ,που αξίζει να τις κρατήσετε στο αρχείο σας, να τις μοιραστείτε με φίλους σας και να δώσετε στην οργανωτική επιτροπή κατά την κρίση σας. Στην προσπάθεια αυτή οργανωμένα έρχεται αρωγός το ΙΕΚ ΑΚΜΗ με το τμήμα φωτογραφίας του .

Ο φωτογράφος και φίλος μας Θάνος Χαρίσης, θα βοηθήσει με τις υπέροχες φωτογραφίες του και την ξεχωριστή ματιά του, να διαλέξουμε κάποιες φωτογραφίες για την έκθεση φωτογραφίας «δρόμων μνημείων» που σκοπεύουμε να διοργανώσουμε αργότερα. Κάθε συμμετοχή ευπρόσδεκτη.


 H ματιά του φωτογράφου είναι, μια ποιητική ματιά, ένα ταξίδι στο χρόνο από το χθες στο σήμερα ,ως Διαθήκη αισθημάτων έρχονται οι εικόνες του. Με κάθε εικόνα ,πάντα θα αγγίζει την ψυχή του και θάναι μια φωτογραφική μαρτυρία από το χθες στο σήμερα κι απ' το σήμερα στο αύριο.

Τάσος Ορφανίδης 

Μάθετε για

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου