Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

Με τη Βούλα Πατουλίδου, τον Γιάννη Σερβετά και τους πολυάριθμους επώνυμους και ανώνυμους εθελοντές, την 12 Ιούνη στους "δρόμους των μνημείων στο Γεντί Κουλέ"

Η Βούλα Πατουλίδου, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Γιάννης Κουρκουρίκης, ο Γιάννης Αρζουμανίδης ,η Εύα Παυλίδου, ο Παναγιώτης Κουντούρης , η Κυριακή Στεφάνου, η Φωτεινή Κατσάλη,  η Δέσποινα Μιχελάκη ,ο Τάσος Ορφανίδης, η Δήμητρα Γρηγοριάδου, ο Μπάμπης Τσανακτσίδης,εθελοντές επώνυμοι και ανώνυμοι , αθλητές και αθλητικά σωματεία , παρέες και ομάδες,  ο καθένας ατομικά  και όλοι μαζί  στους "δρόμους των μνημείων" τη 12 του Ιούνη στο Γεντί Κουλέ. 

Απο τα προαναφερόμενα ονόματα είμαι βέβαιος ότι ξεχωρίζετε αμέσως αρκετούς, με αξία κ' ποιότητα, μα  και άλλους με αθλητικές περγαμηνές. 
Βούλα Πατουλίδου χρυσή Ολυμπιονίκης στα 100 μ. εμπόδιο
Γιάννης Κουρκουρίκης παγκόσμιος πρωταθλητής κωπηλασία και δρομέας μεγάλων αποστάσεων
Εύα Παυλίδου παγκόσμια πρωταθλήτρια τεχνικής κολύμβησης και μεσογειονίκης στη πάλη γυναικών

Γιάννης Αρζουμανίδης παγκόσμιος πρωταθλητής ελευθέρας πάλης και ερασιτεχνικού ΜΜΑ
Αναστασία Παράσχου- Μπάμπης Ταχματζίδης-Γιάννης Παλαμάς
Πανευρωπαϊκοί πρωταθλητές στο (ITF) Tae Kwon-Do
Είναι όμως και αυτοί που καθημερινά φροντίζουν για το καλό αποτέλεσμα της διοργάνωσης. Μικροί και μεγάλοι ,έφηβοι  και νέοι, γονείς και παππούδες, όλοι ένα κομμάτι αυτής της εκδήλωσης . Ένα είναι το ζητούμενο, να φύγουν όλοι με το χαμόγελο στα χείλη.

Στις 12 του Ιούνη ένα αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός ,για να γνωρίσουμε τα μνημεία της πάνω πόλης, για να παραμένουν ανοιχτά σ’ ολη την Ελλάδα.

Οι ιστορικές μας μνήμες δεν φυλάσσονται πίσω από τα ντουβάρια και τις κλειστές πόρτες, ανοίγονται στους επισκέπτες για να κρατήσουμε ζωντανό τον Ελληνικό πολιτισμό.

Με δράσεις και εκδηλώσεις,να γίνουν τα μνημεία πολυχρηστικοί χώροι πολιτισμού.


Τάσος Ορφανίδης


Μάθετε για

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου