Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

Μάζεμα σκουπιδιών, αναγκαίο κάλεσμα -παράκληση μετά την κοπή των χόρτων


Ολοκληρώθηκε η κοπή των χόρτων από την υπηρεσία της αρχαιολογίας ,για την προετοιμασία της εκδήλωσης μας τη 12 Ιούνη "δρόμοι μνημείων" .

Επειδή όμως με την κοπή των χόρτων αποκαλύφθηκαν πολλά κρυμμένα σκουπίδια (πλαστικά μπουκάλια κ.α ) ,θα παρακαλούσα όποιος φίλος βγαίνει στο πάρκο είτε μόνος είτε συνοδεύοντας κάποιο ζώο, να κουβαλάει μία σακούλα για να βοηθήσει στη μάζωξη των σκουπιδιών. Αν είναι δυνατό μαύρη σακούλα την οποία θ' αφήσετε σε κάποιους κάδους που θα βρείτε . Παράκληση αποφύγετε να  γεμίσετε τους κάδους που βάλαμε για την εκδήλωση, γιατί δεν γνωρίζουμε τον ρυθμό υποστήριξης από τον Δήμο.

Καθώς βαδίζουμε είναι εύκολο νομίζω να μαζεύουμε το σκουπίδι που συναντάμε. Αναφέρομαι κυρίως σε πλαστικά μπουκάλια σακούλες κουτιά &  μπουκάλια από μπύρες ότι γενικά δεν απορροφάται από την γη .Αν έχετε πλαστικά γάντια μιας χρήσεως είναι καλύτερα να τα χρησιμοποιήσετε.

 Ο χρόνος δυστυχώς πιέζει και δεν προλαβαίνουμε να προετοιμάσουμε κάλεσμα στα μέλη και τους φίλους της παρέας.

Δεν βοηθάμε μόνο την εκδήλωση, είναι πολιτισμός. Η κοπή των χόρτων ήταν μόνο η αρχή , ο χώρος χρειάζεται φροντίδα και μέριμνα.

Σήμερα στις 6 το απόγευμα η Δήμητρα Γρηγοριάδου μαζί με τον μουσικό Παναγιώτη Κουντούρη θα παραβρεθούν φιλοξενούμενοι στην εκπομπή της TV 100. Μέχρι σήμερα μας φιλοξένησαν δύο εκπομπές της δημοτικής τηλεόρασης και μία της ΕΡΤ3. Επίσης έχουμε υποστήριξη από ραδιόφωνο και εννοείτε από τις ιστοσελίδες μας. 

ευχαριστώ

Τάσος Ορφανίδης

Μάθετε για

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου