Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΘΛΙΒΕΡΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Η ΚΛΟΠΗ

Καθημερινά στη βόλτα μας συναντάω τον Μάνο, με το αγαπημένο του σκυλί την Μόνα. Έτσι γνωριστήκαμε, στη βόλτα με τα σκυλιά μας .Πες το ένα, πες το άλλο, μάθαμε κάτι περισσότερο ο ένας για τον άλλο. Έτσι είναι φίλοι μου, η βόλτα με τα σκυλιά βοηθά να γνωριστούμε.

Ο Μάνος έχει ένα φορτηγό, μ’ αυτό βγάζει το μεροκάματο κι ας είναι χτυπημένες οι μεταφορές, το πάλευε μέχρι χθες. Πρωινή κατραπακιά του ήρθε, όταν διαπίστωσε ότι έλειπε το φορτηγό του από το σημείο που τ’ άφησε, στην περιοχή του Γεντί Κουλέ.

Μόλις το ξόφλησε γαμώτο μου. Μακρύ χέρι του έκλεψε την ελπίδα. Οι σπουδές που έκανε δεν έφθαναν όταν αποφάσισε να γίνει αγωγιάτης. Έβαλε γραμμάτια, το πάλεψε με τη βοήθεια των δικών του. Μόλις το όνειρο άρχισε να δείχνει φωτεινό, του τσαλαπάτησαν τα σχέδια.

Οι κλέφτες κάνανε τη δουλειά τους, ίσως να μετέφεραν άλλα κλεμμένα,που τα κλαίει άλλος κακομοίρης. Δεν ξέρω καν αν αξίζει για ανταλλακτικά, σημασία έχει ότι η ζημιά έγινε.

Α ρε Μάνο! Μόλις το ‘μαθα ,ήρθε στη θύμηση μου παλαιότερη κουβέντα μας όταν του έκλεψαν τις μπαταρίες.

Νέος άνθρωπος , πώς να σταθεί με τόσα χτυπήματα.
Κι όμως Μάνο, έχει γυρίσματα η ζωή, μη το βάζεις κάτω!

Η βοήθεια φίλων σε κάθε μεριά αυτού του τόπου είναι σημαντική.Κάπου μπορεί να το δείτε, μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε(2310201169-6937394948).Όλα μπορεί να τ΄ αλλάξουν την πινακίδα όμως εντός χώρας δεν νομίζω(ΝΧΥ1386)


Τάσος Ορφανίδης


η Μόνα σε παιχνίδια με τη Χαρά 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου